Σύσφιξη-αντιμετώπιση χαλάρωσης με ραδιοσυχνότητες (RF)

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν πολύτιμο εργαλείο στον τομέα της αισθητικής ιατρικής και όχι μόνο. Πρόκειται για μια αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία με γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα. Οι ραδιοσυχνότητες RF μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια σε πρόσωπο και σώμα.

Στο Think Skin διαθέτουμε πολυπολικές ραδιοσυχνότητες (διπολικές-τριπολικές-εξαπολικές) δίνοντας μας τη δυνατότητα να επιλέξουμε την κατάλληλη κεφαλή ανάλογα με το σημείο εφαρμογής.

Πως λειτουργεί:

Μέσω της κεφαλής παρέχεται ελεγχόμενη εστιασμένη ενέργεια στον ιστό, η οποία μεταφέρεται ως θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπως στο χόριο και στα υποδόρια στρώματα, με αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγής ινών κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Με την εστιασμένη ενέργεια επιτυγχάνεται η βαθύτερη δυνατή διείσδυση της θερμότητας, αποφεύγεται η υπερθέρμανση της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τυχόν πιθανές παρενέργειες και την ανάγκη για ψύξη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Τι επιτυγχάνουμε μέσω των ραδιοσυχνοτήτων στο πρόσωπο:

  • Σύσφιξη-ανόρθωση δέρματος
  • Βελτίωση του οβάλ-περιγράμματος του προσώπου
  • Λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να εφαρμοσθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Διαθέτουμε συγκεκριμένες κεφαλές που χρησιμοποιούνται ειδικά για την περιοχή των ματιών και του άνω χείλους.

Απαιτούνται από 4-8 θεραπείες με μεσοδιάστημα μιας εβδομάδας.

Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά και με άλλες θεραπείες προσώπου.

Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός τους στις αντίστοιχες περιοχές.

Γιατί να επιλέξουμε την συγκεκριμένη τεχνολογία:

  • Απόλυτα ασφαλής και φυσική διαδικασία
  • Ελεγχόμενη και εστιασμένη μεταφορά ενέργειας
  • Μη επεμβατική μέθοδος σύσφιξης και ανόρθωσης
  • Μπορεί να εφαρμοσθεί όλο το χρόνο