Σύσφιξη-αντιμετώπιση χαλάρωσης με ραδιοσυχνότητες (RF) EndyMed 3DEEP

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν πολύτιμο εργαλείο στον τομέα της αισθητικής ιατρικής και όχι μόνο. Πρόκειται για μια αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία με γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα. Οι ραδιοσυχνότητες RF μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια σε πρόσωπο και σώμα.

Στο Think Skin διαθέτουμε τις ραδιοσυχνότητες 3DEEP της ENDYMED, της εταιρείας που θεωρείται ηγέτης στην βιομηχανία συστημάτων RF και ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή ραδιοσυχνοτήτων. Η συγκεκριμένη τεχνολογία 3DEEP έχει έγκριση από τον FDA της Αμερικής.

Πως λειτουργεί:

Μέσω του 3DEEP παρέχεται ελεγχόμενη εστιασμένη ενέργεια στον ιστό, η οποία μεταφέρεται ως θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπως στο χόριο και στα υποδόρια στρώματα, με αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγής ινών κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Με την εστιασμένη ενέργεια επιτυγχάνεται η βαθύτερη δυνατή διείσδυση της θερμότητας, αποφεύγεται η υπερθέρμανση της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τυχόν πιθανές παρενέργειες και την ανάγκη για ψύξη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Τι επιτυγχάνουμε μέσω των ραδιοσυχνοτήτων στο πρόσωπο:

  • Σύσφιξη-ανόρθωση δέρματος
  • Βελτίωση του οβάλ-περιγράμματος του προσώπου
  • Λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να εφαρμοσθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Διαθέτουμε συγκεκριμένες κεφαλές που χρησιμοποιούνται ειδικά για την περιοχή των ματιών και του άνω χείλους.

Απαιτούνται από 4-8 θεραπείες με μεσοδιάστημα μιας εβδομάδας.

Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά και με άλλες θεραπείες προσώπου.

Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός τους στις αντίστοιχες περιοχές.

Γιατί να επιλέξουμε την τεχνολογία 3DEEP:

  • Απόλυτα ασφαλής με έγκριση από τον FDA
  • Ελεγχόμενη και εστιασμένη μεταφορά ενέργειας
  • Μη επεμβατική μέθοδος σύσφιξης και ανόρθωσης
  • Μπορεί να εφαρμοσθεί όλο το χρόνο σε πρόσωπο και σώμα