Στατική Ενδοθερμία

Πρόκειται για μια τεχνολογία η οποία συνδυάζει ταυτόχρονα αναρρόφηση του ιστού και εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω μιας κεφαλής η οποία λειτουργεί με ανίχνευση επαφής. Μόλις η κεφαλή έρθει σε επαφή με το σημείο που επιθυμούμε να δουλέψουμε αναρροφά τον ιστό και εκπέμπει τη ραδιοσυχνότητα αυξάνοντας την θερμοκρασία του σημείου. Σαρώνοντας στη συνέχεια την περιοχή διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία, που είναι το κλειδί για την αναδομητική διαδικασία των ιστών.

Τι κάνει ξεχωριστή τη στατική ενδοθερμία;

Το αποκλειστικό σύστημα της στατικής ενδοθερμίας χρησιμοποιεί τη συνεργιστική δράση της αναρρόφησης (όπου συγκρατείται ο ιστός) και της διπολικής συχνότητας (που εκπέμπεται κάθετα). Μας δίνεται επίσης η δυνατότητα επιλογής για το βάθος της στιβάδας που θα δουλέψουμε, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Είτε σε βαθύτερες στιβάδες όπως στο υπόδερμα όπου μας δίνει αποτέλεσμα λιπολυτικό, είτε πιο επιφανειακά για σύσφιξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Σημαντικό προτέρημα της τεχνολογίας είναι ότι μπορεί να εφαρμοσθεί και σε περιοχές που υπάρχουν ευρυαγγείες, αφού διαθέτει ηλεκτρόδια επαφής κρυοθεραπείας.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας;

  • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
  • Αύξηση αιματικής-λεμφικής κυκλοφορίας
  • Συρρίκνωση όγκου λιποκυττάρων
  • Σύσφιξη

Είναι επώδυνη η θεραπεία και πόσο διαρκεί;

Η εφαρμογή δεν είναι επώδυνη. Υπάρχει μια ήπια ενόχληση κατά τη διάρκεια της αναρρόφησης και αίσθηση θερμότητας. Στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζεται ερυθρότητα η οποία υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Σπανιότερα μπορεί να δημιουργηθούν μώλωπες που υποχωρούν τις επόμενες ημέρες.

Ο χρόνος εφαρμογής εξαρτάται από τα σημεία που θα δουλέψουμε. Συνήθως η εφαρμογή είναι από 15-30 λεπτά.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται και πότε θα δω αποτέλεσμα;

Συνήθως απαιτούνται 8-12 συνεδρίες και η βελτίωση είναι ορατή περίπου μετά την 4η-5η συνεδρία. Η στατική ενδοθερμία συνδυαστεί με την τεχνολογία D.R.V.S σε περίπτωση που υπάρχει και οίδημα στην περιοχή, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.